تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.
پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
شیوه زندگی در حال گذر است
- رشد زندگی شهرنشینی باعث تغییر الگوی مرگ و میر از بیماری های واگیر به بیماری های غیر واگیر شده است.
- افزایش فزاینده استرس های شهری
- کاهش فعالیت بدنی به دلیل تغییر الگوی زندگی
- افزایش چاقی به دلیل افزایش رفاه مردم و دسترسی بیشتر به غذا
- تغییر الگوی مصرف
نتایج نامطلوب : عادات بد غذای
بیماریهای قلبی-عروقی
حمله مغزی
دیابت
سرطان
یکی از مهمترین مداخلات آموزشی برای اصلاح شیوه زندگی
شناخت گروههای غذایی بر اساس هرم تغذیه سالم
مصرف بیشتر سبزیجات تازه
مصرف بیشتر میوه جات تازه
چربی اشباع و اسید چرب ترانس:
در بدن تبدِِِِیل به LDL شده سبب بالا رفتن کلسترول خون میشود
معمولا در چربی های حیوانی و یا در روغن های گیاهی جامد وجود دارد.
جایگزِینی آن باروغن گیاهی غیر اشباع منجر به کاهش قابل توجه در کلسترول خون و خطر بیماری های عروق کرونر قلب خواهد شد.
روغن نباتی جامد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع بالا و اسیدهای چرب ترانس که در جریان هیدروژناسیون تولید می شود برای سلامتی مضر است.
کاهش ۲% اسید چرب ترانس دریافتی در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی و عروقی را ۲۵% کاهش می دهد.
طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت حداکثر ۳۰% کل انرژی دریافتی روزانه می تواند از روغن و چربی تامین شود. همچنین اسیدهای چرب اشباع حداکثر ۱۰% و اسیدهای چرب ترانس حداکثر ۱% از کل انرژی دریافتی رژیم غذایی روزانه را می تواند تامین کنند.