پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغییرات آب و هوای وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی

 

۱٫مناطق کشاورزی گرمایش جهانی

۲٫رابطه ی بین کشاورزی و گرمایش جهانی

۳٫کارایی انرژی به ما ----- مقیاس برای پتانسیل گرمایش جهانی

۴٫نتایج از ۴ مورد مطالعه(ORG/COV comparisons)

  1. هستند ؟GHG و کمتر EE چرا کشاورزان بیشتر

گرما و گازهای گلخا نه ای از زمان انقلاب صنعتی

تمرکز گرما و گازهای گلخانه ای

تا ریخچه ای آب و هوای غیر عادی

 CO2 CH * N2Oنقشه جریان های گازهای گلخانه ای دنیا برای جبهه   

سهم کشاورزی در گرمایش جهانی

همه ی رشته های غذایی: ۲۰% of the total GHG.

 (شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات )

Agriculture: 15% of the total world GHG.

(World Resource Institute, 2000)

  • CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(۴۲%)
  • N2وکود: کشت (specially NPK) (48%)
  • CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%)

تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی

IPCC (reports 2007) predicts a rise in Temp of 1.4 to 4°C at the end of the 21st Century

تاثیرات مثبت:

  • CO2افزایش پیدا کردن تولیدات گیاهی به بالاترین تمرکز
  • مناطق جدید برای تولیدات(نواحی بالا)

تاثیرات منفی:

  • سیل ها و طوفان ها باید بیشتروهمیشگی باشند
  • بارندگی کم خواهد شد در اب وهوای قاره های
  • نواحی پایین ( نزدیک به خط استوا- نسبت افریقا و امریکای لاتین )نواحی رنج خواهد کشید از کم شدن تولیدات بیشتر (۱۰ to 20% by 2080, Kotschi 2006)

 

 

 

دانلود و دریافت فایل