دانلود تحقیق دانشجویی

۲۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

تحقیق در مورد تغذیه وبهداشت مواد غذایی

تحقیق در مورد تغذیه وبهداشت مواد غذایی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغذیه وبهداشت مواد غذایی

 

به طور کلی تغذیه علمی است که درباره تغییرو تبدیل غذا دربدن وشرکت مواد

مغذی دربافت ها،فعل وانفعالات بیولوژیکی بدن ودفع آن بحث می کند

|تعریف تغذیه:

 عملی که در طی آن مقداری غذا به منظور رفع نیازهای بدن مورد استفاده قرار می گیرد تا انرژی آن صرف انجام کارهای مختلف می شود ،تغذیه نام دارد

[غذا:

 تمام موجودات زنده برای آنکه به زندگی خود ادامه دهند،به غذا نیاز دارند

(۱انرژی لازم برای ادامه کار دستگاههای مختلف وسایر فعالیتهای بدن

(۲تامین مواد اولیه برای رشدونمو

(۳ترمیم وجانشین سلول ها وبافتهای مختلف بدن که دراثر فرسودگی از بین می روند

غذا به ماده جامد یا مایعی گفته می شود که بعداز خورده شدن و هضم شدن حرارت وانرژی تولید می کند وموجب ترمیم بافت ها،رشدونمو و تنظیم اعمال حیاتی می شود

مواد تشکیل دهنده غذا

  • پروتئین ها
  • چربی ها
  • کربوهیدراتها
  • ویتامین ها
  • مواد معدنی
  • آب

دانلود و دریافت فایل

۲۸ خرداد ۹۹ ، ۱۳:۰۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی

تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی

 

شیوه زندگی در حال گذر است

  • رشد زندگی شهرنشینی باعث تغییر الگوی مرگ و میر از بیماری های واگیر به بیماری های غیر واگیر شده است.
  • افزایش فزاینده استرس های شهری
  •  کاهش فعالیت بدنی به دلیل تغییر الگوی زندگی
  • افزایش چاقی به دلیل افزایش رفاه مردم و دسترسی بیشتر به غذا
  • تغییر الگوی مصرف

نتایج نامطلوب :  عادات بد غذای

بیماری‌های قلبی-عروقی

حمله مغزی

دیابت

سرطان

یکی از مهمترین مداخلات آموزشی برای اصلاح شیوه زندگی

شناخت گروههای غذایی بر اساس هرم تغذیه سالم

مصرف بیشتر سبزیجات تازه                                                                                   

مصرف بیشتر میوه جات تازه                                                                     

   
چربی اشباع و اسید چرب ترانس:

 در بدن تبدِِِِیل به LDL شده سبب بالا رفتن کلسترول خون میشود

معمولا در چربی های حیوانی و یا در روغن های گیاهی جامد وجود دارد.
جایگزِینی آن باروغن گیاهی غیر اشباع منجر به کاهش قابل توجه در کلسترول خون و خطر بیماری های عروق کرونر قلب خواهد شد.
 

روغن نباتی جامد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع بالا و اسیدهای چرب ترانس که در جریان هیدروژناسیون تولید می شود برای سلامتی مضر است.

 کاهش ۲% اسید چرب ترانس دریافتی در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی و عروقی را ۲۵% کاهش می دهد.

طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت حداکثر ۳۰% کل انرژی دریافتی روزانه می تواند از روغن و چربی تامین شود. همچنین اسیدهای چرب اشباع حداکثر ۱۰% و اسیدهای چرب ترانس حداکثر ۱% از کل انرژی دریافتی رژیم غذایی روزانه را می تواند تامین کنند.

 

 

دانلود و دریافت فایل

۲۸ خرداد ۹۹ ، ۱۳:۰۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

تغییرات آب و هوای وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغییرات آب و هوای وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی

 

۱٫مناطق کشاورزی گرمایش جهانی

۲٫رابطه ی بین کشاورزی و گرمایش جهانی

۳٫کارایی انرژی به ما ----- مقیاس برای پتانسیل گرمایش جهانی

۴٫نتایج از ۴ مورد مطالعه(ORG/COV comparisons)

  1. هستند ؟GHG و کمتر EE چرا کشاورزان بیشتر

گرما و گازهای گلخا نه ای از زمان انقلاب صنعتی

تمرکز گرما و گازهای گلخانه ای

تا ریخچه ای آب و هوای غیر عادی

 CO2 CH * N2Oنقشه جریان های گازهای گلخانه ای دنیا برای جبهه   

سهم کشاورزی در گرمایش جهانی

همه ی رشته های غذایی: ۲۰% of the total GHG.

 (شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات )

Agriculture: 15% of the total world GHG.

(World Resource Institute, 2000)

  • CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(۴۲%)
  • N2وکود: کشت (specially NPK) (48%)
  • CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%)

تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی

IPCC (reports 2007) predicts a rise in Temp of 1.4 to 4°C at the end of the 21st Century

تاثیرات مثبت:

  • CO2افزایش پیدا کردن تولیدات گیاهی به بالاترین تمرکز
  • مناطق جدید برای تولیدات(نواحی بالا)

تاثیرات منفی:

  • سیل ها و طوفان ها باید بیشتروهمیشگی باشند
  • بارندگی کم خواهد شد در اب وهوای قاره های
  • نواحی پایین ( نزدیک به خط استوا- نسبت افریقا و امریکای لاتین )نواحی رنج خواهد کشید از کم شدن تولیدات بیشتر (۱۰ to 20% by 2080, Kotschi 2006)

 

 

 

دانلود و دریافت فایل

۲۸ خرداد ۹۹ ، ۱۳:۰۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

تحقیق در مورد تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

تحقیق در مورد تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

 

ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند :

  • جمود نعشی   Rigor Mortis
  • اتولیز یا خود هضمی  Self Digestionیا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی
  • فساد نهایی یا Putrefaction    یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها
  • اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها :
  • ۱- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود
  • ۲- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست

جمود نعشی Rigor Mortis

  • پس از مرگ عضلات سعی می کنند با کمک واکنش های آنزیمی به فعالیت طبیعی خود ادامه دهند واین سبب میشود که عضلات همچنان انقباض وانبساط پیدا کنند.
  • انرژی مورد نیاز برای انقباض وانبساط از گلوکز موجود در خون وتولید بسته های انرژی از طریق تولید ATPبدست می آید .ولی باتوقف جریان خون پس از صید منبع تامین این انرژی قطع شده وانرژی برای تولید ATPاز گلیکوژن موجود در عضلات تامین میشود.
  • با تمام شدن ذخیره ی گلیکوژنی عضلات انرژی مورد نیاز برای واکنش های آنزیمی نیز تمام شده در نتیجه فعالیتهای آنزیمی پایان می یابد.
  • دراینجا به دلیل شکل گیری ارتباط دائمی بین پروتئین های انقباض عضله (اکتین ومیوزین) انقباض شدید دیربازگشت در عضلات رخ داده وبدن ماهی به تدریج سخت تر میشود به این حالت جمود پس از مرگ می گویند

صید

  • توقف خون ونرسیدن اکسیژن وگلوکزبه بافت وجمع آوری موادزائد
  • استفاده از گلیکوژن درگلیکولیزبیهوازی و تولید اسید لاکتیک وماندن آن دربافت
  • کاهش pH
  • فعال شدن ATPaseوتجزیه ATP
  • تولید انرژی برای انقباض
  • کلسیم از سیتوپلاسم جمع نمیشود ومیماند و انقباض شدیدتر ، منیزیم هم نیست که اثرنرم کنندگی را با ATPاجراکند وانبساط اتفاق نمی افتد
  • جمود نعشی

دونکته

  • در ماهی کامل به دلیل وجود استخوان پشت ، مانع از انقباض کامل ودر نتیجه کوتاه شدن عضلات می گرد(Shortening).
  • درطول ریگور عضله تیره ۵۰-۵۲درصد وعضله سفید ۱۵-۱۸درصد کوتاهترمی شوند.
  • اگر ماهی قبل از جمود فیله شود، انقباض عضلات با شدت بیشتر وگستردگی بیشتر انجام خواهد شد و سبب میشود فیله چروک(Shrinkage) شود.

 

 

دانلود و دریافت فایل

۲۸ خرداد ۹۹ ، ۱۳:۰۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

تحقیق درباره مغز و عملکردش

تحقیق درباره مغز و عملکردش

پاورپوینت درباره مغز و عملکردش که با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق درباره مغز و عملکردش

 

آنچه که می خواهیم بگوئیم:

□نگاهی گذرا به Mental workload

□نکاتی درباره مغز و عملکردش

□نیمکره های راست و چپ مغز

□تفاوت نیمکره های راست و چپ مغز

□تفاوت مغز خانم ها و آقایان

نکاتی درباره مغز و عملکردش

□مغز پیچیده ترین عضو بدن است.

□مغز شما بر روی شخصیت شما به عنوان پدر ، مادر، فرزند، دانشجو، کارمند،مهندس و مدیر تاثیر می گذارد.

□مغز حدود ۲% وزن بدن را تشکیل می دهد.

□مغز ۲۰% تا ۳۰% انرژی بدن را مصرف می کند.

□حدود ۱۰۰ بیلیون نرون در مغز انسان وجود دارد.

□مغز از دو نیمکره تشکیل شده است که بوسیله نوار corpus callosum به هم متصل شده اند.

نیمکره های راست و چپ مغز

□ساده انگارانه است که همه انسان ها را از نظر توانائی های فکری یکسان ببینیم.

□مسئله، “برتری” توانائی نیست. مسئله “تفاوت” در توانائی هاست.

□یک راه نگاه کردن به روش های یادگیری،‌ تعیین کردن این نکته است که کدام نیمکره مغز انسان در تفکر و عملکرد انسان غالب است.

□مفهوم “تسلط” یک نیمکره بر دیگری، مفهوم “ترجیح” است و نه استفاده “کامل و مطلق” از یک نیمکره.

□ما از نظر بیولوژیکی راست مغز یا چپ مغز نیستیم.

□ما “می توانیم” و “باید” استفاده از “هر دو” نیمکره مغزمان را توسعه دهیم.

تفاوت نیمکره های راست و چپ مغز

نیمکره چپ:

کنترل سمت راست بدن

سیستماتیک

تفسیر منطقی اطلاعات

بخش منطقی و شفاهی مغز

مسؤل کارهای سخت (hard) است

چکیده سازی، ساختاربندی، نظم و ترتیب، قوانین ،زمانبندی، ریاضیات، دسته بندی، منطق ،عقلانیت، استدلال استقرایی و ...

مسؤل جزییات، دانش، تعاریف، برنامه ریزی، تعیین اهداف، علم، تکنولوژی، ثبات و پایداری فعالیتهای فیزیکی

توجه به تفاوت ها

زبان گفتاری و نوشتاری را ترجیح می دهد.

سعی در کنترل فاکتورهای احساسی دارد.

 

برای دانلود و دریافت فایل روی لینک زیر کلیک کنید.

 

دانلود و دریافت فایل

۲۶ خرداد ۹۹ ، ۱۲:۳۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

توسعه مولد های مقیاس کوچک اهمیت واحدهای جلب مشارکت در ارتباط با

توسعه مولد های مقیاس کوچک اهمیت واحدهای جلب مشارکت در ارتباط با

پاورپوینت در مورد اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت که با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد توسعه مولد های مقیاس کوچک اهمیت واحدهای جلب مشارکت در ارتباط با

 

وظایف سابا در ارتباط با دستورالعمل توسعه مولد مقیاس کوچک

حمایت و راهنمایی سرمایه گذاران

نظارت بر عملکرد واحدهای جلب مشارکت

تدوین پیش نویس دستورالعمل اجرایی

فرهنگ سازی، توسعه پژوهش های کاربردی، توسعه منابع انسانی و انتشار اطلاعات کاربردی

۱- سرمایه گذاران

    ۲- مردم ( سرمایه گذاران بالقوه )

۳- شرکتهای برق منطقه ای و شرکتهای توزیع

۴- واحدهای جلب مشارکت

۴- شرکتهای مشاوره ای ، تامین کنندگان مولدها ، پیمانکاران نصب

۵- واحدهای مختلف شرکت توانیر

     - معاونت هماهنگی توزیع

     - معاونت برنامه ریزی

      - معاونت منابع انسانی   

     - معاونت مالی و پشتیبانی

۶- دفتر خصوصی سازی وزارت نیرو

۷- بانکها

۸- سازمان بهره وری انرژی ایران

 

برنامه های سازمان بهره وری انرژی ایران در بخش آموزش

 

(۱تدوین برنامه آموزش بلند مدت

(۲تدوین برنامه آموزش کوتاه مدت

(۳تهیه کتاب راهنما

۱- تدوین برنامه آموزش بلند مدت

  • لزوم شناسایی ذینفعان در زمینه توسعه تولید پراکنده
  • آنالیز  ذینفعان به همراه تبیین نیازها و انتظارات و اولویت بندی آنها و نتایج مورد انتظار از فرآیند آموزش
  • آنالیز شغل و تعیین سطح دانش، مهارت و توانایی مورد انتظار
  • آنالیز شاغل و تعیین سطح دانش، مهارت و توانایی بالفعل و نیاز سنجی آموزشی
  • برنامه ریزی و تهیه بسته های آموزشی
  • شناسایی و توانمندسازی مراکز آموزش دهنده جهت اجرای برنامه

۲- تدوین برنامه آموزش کوتاه مدت

  • تعیین عناوین و تدوین مباحث قابل طرح در سمینارهای یک روزه شامل سه محور فنی، مالی و قراردادها
  • تهیه برنامه برگزاری سمینارهای یک روزه در شرکتهای برق منطقه ای و شرکتهای توزیع با اولویت بندی روی درخواست های واصله
  • تهیه بروشورهای راهنمایی سرمایه گذار در سه قالب: بروشور راهنمای مسائل قراردادی، بروشور راهنمای مسائل فنی، بروشور مسائل مالی

 

برای دانلود و دریافت فایل روی لینک زیر کلیک کنید

 

دانلود و دریافت فایل

۲۶ خرداد ۹۹ ، ۱۰:۳۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

تحقیق در مورد اصول اساسی فارماکولوژی

تحقیق در مورد اصول اساسی فارماکولوژی

اصول اساسی فارماکولوژی چیست : فارماکولوژی مطالعه داروها است. در تعریف گسترده خود ، یک داروی می تواند به عنوان "هر ماده ای که وقتی به یک ارگانیسم زنده وارد می شود ، تعریف شود ممکن است یک یا چند مورد از عملکردهای خود را تغییر دهد." ۱ به این معنا ، یک داروی شامل هر ماده ای است که عملکرد فیزیولوژیکی موجود در ارگانیسم را تغییر می دهد ، صرف نظر از این که اثر آن مفید یا مضر است. از نظر داروسازی بالینی ، از نظر سنتی اثرات مفیدی یا درمانی بوده است که مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

پاورپوینت در مورد اصول اساسی فارماکولوژی که با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد اصول اساسی فارماکولوژی

 

فارماکوکینتیک هوشبری های استنشاقی

  -برداشت(جذب) آنها از حبابچه به گردش خون،توزیع       در بدن و حذف  نهایی از طریق ریه یا متابولیسم را       )    عمدتا در کبد( توصیف میکند.
 
  -هدف اولیه بیهوشی استنشاقی،دستیابی به فشار نسبی        مغزی ثابت و بهینهء هوشبرهاست.
 
  -مغز وسایر بافتها با فشار نسبی هوشبر های استنشاقی در     خون شریانی به تعادل میرسند، بعبارتی:
PA ó Pa ó Pbr 

  عواملی که فشار نسبی حبابچه ای را تعیین میکنند:

مقدار غیر قابل برگشت) برداشت-ورودی(مقدار تحویلی))= PA(=Pbr) 

 وردی هوشبرهای استنشاقی وابسته است به:
 
   ۱)  فشار نسبی دمی
 
  ۲)  تهویه حبابچه ای
 
  ۳)  مشخصات دستگاه تنفسی بیهوشی

 

  برداشت هوشبرهای استنشاقی وابسته است به:
 
    ۱) محلولیت (ضریب تفکیک خون به گاز)

   ۲) برونده قلبی
  
  ۳) اختلاف فشار نسبی شریان و ورید

متابولیسم ودفع یونی هوشبر استنشاقی تاثیر قابل ملاحظه ای بر PA   در حین القاء و نگهداری بیهوشی ندارد.

 

  فشار نسبی دمی هوشبرها ( PI )
 
  - هنگام تجویز اولیه یک هوشبر استنشاقی PI  بالا ضروریست. این PI اولیهء بالا(ورودی) اثر برداشت دارو توسط خون را جبران میکند و القاء بیهوشی را شتاب می بخشد که با میزان افزایشPA  نشان داده میشود. این اثر PI  را با عنوان “اثر غلظت” میشناسند.از لحاظ بالینی  محدوده غلظت لازم برای ایجاد اثر غلظت احتمالا تنها با N2O  امکانپذیر است.

 

  اثر گاز دوم:
 
-برداشت حجم بزرگی از یک گاز(گاز اول) میزان افزایش Paگازهمزمان تجویز شده(گاز دوم)  را شتاب می بخشد.
 
 - از نظر بالینی پدیده با اهمیتی نیست.

 

  تهویه حبابچه ای ( VA )
 
 افزایش VA  ورود هوشبر استنشاقی برای جبران   برداشت آن توسط خون را بهبود میبخشد ودر نتیجه    افزایش سریعتری در PA   و بنابرین تسریع القاء   بیهوشی خواهیم داشت.

  تهویه کنترله (در برابر خودبخودی) که منجر به هیپر ونتیله شدن و کاهش بازگشت وریدی میشود،باعث شتاب بیشتری در افزایش PAمیشود: افزایش ورودی (افزایش VA) وکاهش برداشت(کاهش برون ده قلبی ).
 در نتیجه خطر مصرف بیش از حد هوشبر ها  و تضعیف میوکارد افزایش می یابد.از سوی دیگر، در نتیجه کاهش PaCo2  جریان خون مغز کاهش میابد.
 در نتیجه از شروع تضعیف همزمان CNS  جلوگیری  میگردد.

 

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.

دانلود و دریافت فایل

۲۶ خرداد ۹۹ ، ۰۹:۳۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

تحقیق در مورد اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت

تحقیق در مورد اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت

پاورپوینت در مورد اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت که با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت

 

چکیده :

رویکرد جدایی ناپذیر از اثر اصلاح شیمیایی بر خواص فیزیکوشیمیایی و تابعی از نشاسته ذرت با استفاده از روشهای مختلف و مکمل انجام شد. Acetylated. acetylated cross linked، hydroxypropylated crosslinked، اسید و نشاسته اصلاح شده ذرت قرار گرفت. جایگزینی و اصلاح دوگانه کاهش غلظت قابل توجه آمیلوز انجام می شود. اصلاح شیمیایی کاهش گرانول مرتبط با درجه تبلور می باشد. افزایش قابل توجهی در قدرت تورم در جایگزینی دوگانه و نشاسته اصلاح شده در ۹۰ درجه سانتی گراد مشاهده شده، علاوه بر این درمان ها کاهش دمای ژلاتینه شدن و آنتالپی است.

 

اسید عصاره ها و سس نشاسته اصلاح شده نشان داد در حالی که جایگزین رفتار نیوتنی و دوگانه اصلاح آنهایی که پاسخ viscoelastic به نمایش گذاشته شده است. خواص دینامیکی رئولوژیکال، عصاره ها و سس از نشاسته اصلاح شده زمان پست پاسخ ها ژلاتینه شدن نمی شدند در حالی که تحت تاثیر مواد نشاسته ای بومی عصاره ها و سس توسعه ساختار سفت و سخت تر در طول ذخیره سازی قرار می گیرند. واگشتگی از عصاره ها و سس جایگزین نشاسته پس از ۱۲ روز در ۴ درجه سانتی گراد، کاهش یافت و از درجه syneresis افزایش سختی به طور معنی داری کمتر از عصاره ها و سس بومی است. این که تنها جایگزین نشاسته و بومی به نمایش فیلم تشکیل ظرفیت نشان داده شد.

 

  1. مقدمه

امروزه، توسعه محصولات غذایی و تقاضا ثابت است. بنابراین توابع جدید خواص نشاسته مورد نیاز برای پردازش مواد غذایی مناسب است. این خواص نشاسته عمدتا مربوط به گرانول ظرفیت تورم، شرایط ژلاتینه شدن و خواص رئولوژیکال می باشد. تمایل انحطاط از عصاره ها و سس و فیلم تشکیل ظرفیت. نشاسته بومی فراهم چسبناک. منسجم و چسبنده عصاره ها و سس زمانی که آنها گرم شده و هنگامی که این ژل ها رب ها و سس سرد کردن (Adebowale و همکاران، ۲۰۰۵). به طور کلی، نشاسته بومی ارائه شده از مقاومت کم تنش برشی و تجزیه حرارتی برخوردار است. علاوه بر بالا انحطاط و syneresis (ویسلر و همکاران، ۱۹۸۴). نشاسته ذرت های بومی می تواند برای به دست آوردن رب ها و سس با ویژگی های خاص است که می تواند مواد غذایی مورد نیاز شدید پردازش مانند مقاومت در برابر حرارت اصلاح شود.

 

اصلاح مواد نشاسته ای ممکن است با روش های فیزیکی و یا شیمیایی انجام می شود. اصلاح فیزیکی ساخته شده است با استفاده از گرما و رطوبت (pregelatinization)؛ در حالی که درمان های شیمیایی شامل مقدمه ای از عملکرد گروه را به مولکول نشاسته با استفاده از واکنش های از مشتق (etherification. esterification اتصال عرضی  و پیوند.) و یا تجزیه (اسید یا هیدرولیز آنزیمی و اکسیداسیون) (Würzburg، ۱۹۸۶ ؛ سینگ و همکاران، ۲۰۰۷). آگاهی در مورد اثرات فیزیکی و شیمیایی تغییر در ساختار نشاسته دانه لازم است برای درک خواص و عملکرد خود اجازه می دهد به منظور توسعه نشاسته با خواص مورد نظر بالا بردن خود استفاده می کند، به خصوص در صنایع غذایی.

 

اصلاح درمان، شرایط واکنش و منبع نشاسته از عوامل بسیار مهم است که حاکم بر رفتار چسباندن رب ها و سس از نشاسته (گونزالس و پرز، ۲۰۰۲ ؛ ردی و Seib، ۱۹۹۹؛ سینگ و همکاران، ۲۰۰۴). استخلافی و cross linked بازار نشاسته در فرمول محصولات منجمد شده و به عنوان thickeners با توجه به ثبات، شفافیت و مقاومت در برابر انحطاط عصاره ها و سس از آنها و همچنین استفاده غیر خوراکی مانند خون extenders، بین دیگران را به استفاده از آنها مرتبط است.

 

علاوه بر این، یک برنامه ابتکاری برای نشاسته بومی و اصلاح شده استفاده از آنها در توسعه بسته بندی سازگار با محیط زیست است. نشاسته بومی را دریافت کرده است توجه قابل توجه به خاطر آن است مناسب ماتریس تشکیل دهنده ماده می باشد و همچنین کالا بیشتر مورد استفاده کشاورزی، نسبتا ارزان با توجه به بیوپلیمرهای دیگر (Arvanitoyannis و همکاران، ۱۹۹۴؛ گارسیا و همکاران، ۲۰۰۹؛ لیو، ۲۰۰۵). اصلاح شیمیایی می تواند یک ابزار مفید برای سفارشی کردن عملکرد کلی از فیلم های نشاسته و پوشش به ویژه برای تولید مواد آب کم حساس (Lafargue و همکاران، ۲۰۰۷؛ Fringant و همکاران، ۱۹۹۸،

لوپز و همکاران، ۲۰۰۸). بنابراین، مطالعه فیلم تشکیل ظرفیت های شیمیایی نشاسته اصلاح گسترده استفاده از این مشتقات و نیاز به تحقیقات عمیق دارد.

 

اصلاح شیمیایی اثر درمان بر خواص فیزیکوشیمیایی و تابعی از نشاسته ذرت از روش انتگرال با استفاده از روشهای مختلف و مکمل متمرکز بود. به این ترتیب، لوپز و همکاران/ مجله Faad مهندسی ۱۰۰ (۲۰۱۰) ۱۶۰-۱۶۸ نشاسته گرانول مورفولوژی و اندازه های میکروسکوپ الکترونی استفاده شد.

ساختار دانه های بلوری توسط پراش اشعه ایکس مورد بررسی قرار گرفت. طیف سنجی؛ ژلاتینه شدن و روند انحطاط شده های مانیتور شده توسط OSC و دانه های نشاسته قدرت تورم جایزه مارتین آنالیز و مربوط به رفتار رئولوژیکال عصاره ها و سس از نشاسته می باشد. هدف از این کار این است که مطالعه ژلاتینه شدن، چسباندن و انحطاط تمایل ذرت شیمیایی نشاسته اصلاح شده و همچنین فیلم خود را شکل گیری ظرفیت های مشخص گردد.

 

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید

 

دانلود و دریافت فایل

۲۵ خرداد ۹۹ ، ۱۲:۵۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

تحقیق در مورد آنتی بیوفین

تحقیق در مورد آنتی بیوفین

پاورپوینت در مورد آنتی بیوفین که با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد آنتی بیوفین

 

  • الف) نتایج مربوط به آزمایش in vitro بر روی داروی آنتی بیوفین به شرح ذیل می باشد :
  • میزان حساسیت آنتی بیوتیکی باکتری های سالمونلا، استاف ارئوس و ای کلای با استفاده از آنتی بیوگرام به روش استاندارد انتشار از دیسک در برابر داروی آنتی بیوفین به شرح ذیل تعیین گردید،
  • متوسط قطر جلوگیری شده از رشد باکتری،
  • سالمونلا : ۹/۵±۰/۹  
  • استاف ائروس: ۱۵/۳±۰/۸
  • ای کلای : ۱۳/۰±۰/۸
  • همچنین میزان حداقل رقت لازم برای جلوگیری از رشد باکتری نیز به شرح ذیل تخمین زده شد،
  • سالمونلا : ۴/۵±۰/۴
  • استاف ائروس : ۳/۰±۰/۳
  • ای کلای : ۲/۷±۰/۳
  • بیشترین حساسیت را باکتری استاف، سپس ای کلای و سالمونلا در برابر داروی برونکوفین از خود نشان دادند،
  • لازم به ذکر است که باکتری سالمونلا و ای کلای در برابر کلرامفنیکل به ترتیب ۲۴ و ۴۸ درصد و در برابر انروفلوکساسین ۲۰ و ۷۷ درصد از خود مقاومت نشان دادند.
  • ب) نتایج مربوط به آزمایش in vivo :
  • سیصد و ده جوجه یک روزه در شرایط یکسان تا سن ۴۳ روزگی پرورش داده شدند،
  • گروه ۱ و گروه ۵ در سن ۲۰ روزگی از بقیه مجزا گردیدند، سپس ایجاد استرس و پخش مواد آلوده به ویروس صورت گرفت،
  • برای ایجاد آلودگی تجربی میزان ۳ میلی لیتر از کشت مایع ۲۴ ساعته سالمونلا تیفی موریوم به طور جداگانه به آب آشامیدنی جوجه های گروه های ۱الی ۴ در سنین ۵ روزگی ( پس از تشنه نگه داشتن آن ها ) اضافه گردید.
  • آزمایش مدفوع از کلیه جوجه ها قبل از انجام آلودگی بیانگر عدم حضور باکتری سالمونلا در تمامی نمونه ها بود.
  • در مقاطع زمانی مختلف ( یک، سه، پنج،هفت و هشت روز پس از انجام آلودگی) کلیه نمونه های مدفوع اخذ شده از جوجه ها در کروه های یک الی چهار از لحاظ وجود باکتری سالمونلا مثبت و برای کروه های ۵ و ۶ منفی بود.
  • به طور کلی نتایج حاصله نشان دهنده بقای بیشتر آلودگی در گروه ۳ (آلوده و بدون درمان) در مقایسه با سایر گروه ها می باشد، تاثیر آنتی بیوفین محصول تولیدی شرکت پارس ایمن دارو در کاهش دادن شدت آلودگی مشابه داروی تجاری خارجی بوده است.
  • همچنین در مقایسه با گروه کنترل ، میزان دفع میکروارگانیسم در گروه های دریافت کننده دارو زودتر رو به کاهش نهاده است.
  • لازم به ذکر است نتایج فوق گزارش دانشگاهی معتبر در ایران می باشد.

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید

 

دانلود و دریافت فایل

 

۲۵ خرداد ۹۹ ، ۱۰:۱۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01

تحقیق در مورد آنتی هیستامین ها و گوارش

تحقیق در مورد آنتی هیستامین ها و گوارش

پاورپوینت در مورد آنتی هیستامین ها و گوارش که با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد آنتی هیستامین ها و گوارش

 

Histamine: Heists + amine                                                                

( آمین فعال بیولوژیک بافتها )

آنتی ژن

آنتی بادی AgE

ماست سل

هیستامین

پوست ، ریه ، عروق

قرمزی

خارش

آبریزش

تنگی نفس

سیانوز

تشنج

اتساع عروقی

افت فشار خون

تاکی کاردی رفلکسی

ایجاد روند التهاب و حساسیت

آنتی هیستامین ها :     نسل قدیم :

Anthazoline , Cholorpheniramine , Clemastine , Cyproheptadine  

Diphenhydramine , Dimenhydrinate , Hydroxyzine , Promethazin 

نسل جدید :اثربخشی بیشتر و عوارض کمتر Terfenadine , Loratadine , Cetirizine

کاربرد ها :

(۱درمان حساسیت ها و التهاب ها ( سرماخوردگی ها ، رینیت ، کهیر و ... )

(۲خواب آور : درکودکان و افراد مسن استفاده می شود Diphenhydramine و Promethazin

(۳اشتها آور: مهار گیرنده های سروتونینی ( ۵HT ) Cyproheptadine           

(۴ضد تهوع : بیماری حرکت ، سندرم     Mennier ، تهوع دوران حاملگی

(۵Diphenhydramine , Dimenhydrinate, Promethazin                               

۵) بیحسی موضعی :                                                          Diphenhydramine

عوارض : خواب آلودگی و کاهش هوشیاری و عوارض آنتی کولینرژیکی ( با نسل قدیم )

سندرم مرگ ناگهانی نوزاد با  Promethazin( زیر ۲ سال ممنوع)

اختلالات ریتم قلب با Terfenadine

 

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید

 

دانلود و دریافت فایل

۲۵ خرداد ۹۹ ، ۰۸:۳۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
دانشکده ها 01